Afgelaste clubavond Willem II

191

Aanstaande zaterdag zou de jaarlijkse clubavond van Willem II plaatsvinden. Helaas, maar tevens ook begrijpelijk, gaat deze clubavond niet door:

Beste Voetballiefhebbers,

Wat de verwachting was is werkelijkheid geworden. Tot onze grote spijt heeft de Veiligheidsregio besloten de wedstrijd Willem II – sc Heerenveen af te lasten. Dit uit maatschappelijk oogpunt om de verspreiding van het Corona-virus een halt toe te roepen. Om de verspreiding van dit virus zo min mogelijk te stimuleren is er op geroepen om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Het is dan ook niet verantwoord om een evenement waarbij een kleine 15.000 personen op de tribune zitten wel door te laten gaan.

Morgen vind er een overleg plaats tussen KNVB en alle Betaald Voetbal organisaties in Nederland. Willem II zal ook bij dit overleg aansluiten. In dit overleg wordt waarschijnlijk meer duidelijk over het inhalen van deze wedstrijd en over een verder verloop van de competitie.

Wij kunnen als Willem II niet op de zaken vooruit lopen en zijn dus net als jullie benieuwd naar de uitkomsten van het overleg tussen KNVB en de verschillende BVO’s.

Voor nu hopen wij op jullie begrip en houd vooral onze website in de gaten voor meer informatie en updates met betrekking tot Willem II – sc Heerenveen.

Als er vragen zijn hoor ik dat uiteraard graag!

Met sportieve groet,

Kas van Iersel

Stagiair Publiekszaken / WII Kings