Corona update vanuit bestuur

613

Beste mensen.

En zo begint alles langzaam richting “een beetje normaal “ te gaan. De trainingen zijn hervat, de eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld. En vanaf a.s. zaterdag 29 augustus gaat ook het clubhuis weer open. Fijn! Overigens de keuken nog niet. Dat gebeurt pas in de loop van september, je hoort dat nog. Wel is er al een worstenbroodje of mogelijk een tosti te verkrijgen.

Maar we zijn er nog niet: 1 ½ meter afstand houden blijft verplicht en daarmee noodzakelijk. Voor bezoekers, toeschouwers, vrijwilligers en spelers. De consequenties van deze verplichting tot het afstand houden zijn groot. Het is niet anders.

We hebben in de afgelopen maanden ons uiterste best gedaan om alles zo goed mogelijk voor te bereiden. We hebben afspraken gemaakt hoe we om moeten gaan met de kleedkamers, het douchen, het trainen, het gebruik van de kantine, het bezoek aan ons sportpark. Meer kunnen we niet doen. We zijn vanaf nu afhankelijk van de bereidheid van iedereen om loyaal mee te werken. We vertrouwen daarop, in het belang van ons allemaal en van onze gezondheid. Maar ook in het belang van RKDSV en DSV. Verplichte sluiting om wat voor reden dan ook zou niet alleen voor individuele leden, maar zeker ook voor ons als vereniging dramatisch zijn. Dat willen we niet!

We vragen jullie dus rekening te houden met de afspraken, zeker nu ons clubhuis ook open gaat.

Met betrekking tot het clubhuis in ieder geval:

  • Hou je aan de looprichtingen zoals aangegeven.
  • Er zijn aparte, duidelijk aangegeven plekken voor de wat oudere leden. Geef ze de ruimte en begrijp hun bezorgdheid.
  • Sommige tafels zijn  enkel bedoeld om eraan te zitten, het aantal stoelen geeft dat aan.
  • Toiletten zijn anders toegankelijk (binnen enkel voor de dames, het invalidentoilet is voor de heren; waarschijnlijk komt er buiten ook nog een herentoilet, een zgn. “pisbak”).
  • Betaal liefst per pin.
  • Hou je binnen (ook bij de bar en de keuken) en buiten aan de 1 ½  meter afstand.
  • Kom niet als je je niet lekker voelt. Ben zorgvuldig op je eigen gezondheid en ben zuinig op elkaar.
  • Ben verantwoordelijk en heb respect!!

Een fijne start van dit bijzondere seizoen.

Mocht je nog meer tips willen:

https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v15.pdf

Namens het bestuur,

Frans Bruinsma