Corona update vanuit het bestuur | 12 februari

225

Aan alle leden van RKDSV, jeugdleden en hun ouders.

Beste mensen,

Alle maatregelen i.v.m. corona zijn tot begin maart verlengd. Dat betekent voor RKDSV dus nog steeds géén sporten voor de senioren en heel beperkt sporten voor de jeugd. Dit loopt overigens prima, hebben we als beeld. Wie wil komen, komt. Wie het niet ziet  zitten blijft gewoon thuis. Prima toch! Vóór de avondklok is iedereen weer thuis. Fijn dat iedereen zich zo goed aan alle afspraken houdt en verantwoord bezig is. Dank je!

We begrijpen de besluiten . maar we begrijpen ook dat het voor de jongeren onder ons lastig is. We zien begin maart weer verder. Rustig afwachten dus. Iedereen beseft gelukkig waar we het allemaal voor doen. Volhouden dus!

Voor RKDSV, voor ons allemaal, gaat deze verlenging betekenen dat het seizoen 20-21 voor een groot deel voorbij is. Jammer, maar het is niet anders. De KNVB denkt nog aan wat regionale competities in de laatste maanden van het seizoen. Prima, maar eerst eens kijken wat het voorjaar gaat brengen! Jullie horen ervan zo gauw er iets meer duidelijkheid is.

We vergaderen als bestuur gewoon door, digitaal natuurlijk. We zijn bezig met de voorbereiding van komend seizoen. Én we hebben nog eens nadrukkelijk gekeken naar hoe we er als vereniging financieel voor staan in deze crisis. Dat valt nog niet tegen, eerlijk gezegd,  mede dankzij de maatregelen van de regering. Zo gauw we weer een ledenvergadering kunnen houden, zullen we jullie bijpraten. Alleen het uitloten van de bouwloten (normaal altijd in november)  hebben we nog niet gedaan. Iedereen begrijpt dat. Zo gauw we weer fysiek bij elkaar mogen komen werken we dat af.

Tot zover. We houden jullie op de hoogte zo gauw daar weer aanleiding toe is.

Iedereen alle gezondheid,

Namens RKDSV,

Frans Bruinsma,

Voorzitter