De 11-meter Meesters – Penaltybokaal EDN’56 – RKDSV 2017

2750

EDN organiseert al jarenlang de penaltybokaal voor zijn leden. Dit jaar kan er opnieuw gestreden worden om deze felbegeerde titel. Op zondagmiddag 9 april zal er op het sportpark in Haghorst door alle jeugdleden van beide verenigingen gestreden worden om de felbegeerde beker.

Hoe word je een 11-meter Meester?
Binnen iedere leeftijdscategorie neemt iedere deelnemer 5 penalty’s. Degene met de meeste doelpunten is de winnaar. Mocht er na 5 penalty’s nog geen winnaar zijn, dan volgt de afvalrace: mist de één en de ander scoort wel, dan is er een winnaar die een beker ontvangt.

Keepers
Ben je keeper? Dan is het helemaal een mooie middag voor je! Want behalve dat je zelf mee mag strijden om de beker, mag je ook nog eens keepen en proberen de penalty’s van een jonger team te keren! Want de bedoeling is dat bijvoorbeeld de keeper van de JO9 (E-jeugd) keept bij het penalty schieten van JO7 (F-jeugd) etc.

Programma
We starten om:

  • 13:30 C Junioren (JO15)
  • 14:00 D Junioren (JO11)
  • 14:30 E  pupillen (JO9)
  • 15:00 F  pupillen (JO7)
  • 15:30 Welpen/mini

Aanmelden
Wil je 9 april meestrijden voor de felbegeerde beker? Je kan je tot 2 april opgeven door het formulier Aanmelden Penalty bokaal EDN-RKDSV 2017 in te vullen en in te leveren in de bestuurskamers van De Alsie of De Haan.