De Grote Clubactie 2018

654

Omdat we zeer tevreden zijn over de resultaten van de laatste seizoenen hebben wij besloten dit jaar opnieuw deel te nemen aan de Grote Club Actie. De Grote Club Actie heeft tot doel het verenigingsleven te ondersteunen. Vorig seizoen hebben bijna 100 jeugdleden van RKDSV actief meegedaan aan de verkoop van de Grote Club Actie en zowel RKDSV als de jeugdleden zelf hebben daarmee een aardig zakcentje verdiend.

De Grote Clubactie gaat dit jaar van start op zaterdag 15 september. De Grote Clubactie is een landelijke loterij waarmee verenigingen, zoals RKDSV, extra inkomsten werven. Onze club koopt loten voor € 0,60 per stuk, waarna de leden ze doorverkopen voor € 3,00. Elk lot levert dus € 2,40 op, waarvan € 1,95 voor onze vereniging en € 0,45 voor de verkoper. Door veel loten te verkopen kun je als verkoper dus ook aardig wat geld bij elkaar sparen en hoef je het dus niet voor niets te doen. De jeugdleden die meer dan 20 loten verkopen ontvangen een 20-loten voucher met kortingsbonnen op bv. pretparken. RKDSV heeft dit jaar besloten om een extra prijs beschikbaar te stellen voor degene die de meeste loten verkoop. Hij/zij krijgt twee kaartjes voor een wedstrijd van Willem ll naar keuze.

Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie vele mooie prijzen te winnen. Een overzicht van de prijzen kan je vinden op deze pagina.

Wat heeft RKDSV met de opbrengsten van vorig jaar gedaan?

Vorig jaar was de Grote Club Actie een groot succes. Mede door dat succes hebben we de inkomsten kunnen gebruiken om een pannaveldje aan te leggen. Het pannaveldje is geplaatst tussen het hoofdveld en het trainingsveld, en is bijna gereed voor gebruik. We verwachten dat onze jeugdleden er vanaf eind september op kunnen voetballen!

Wat zijn de plannen met de opbrengsten van dit jaar?

We hebben bij RKDSV veel teams die graag één of twee keer in de week willen trainen. Helaas zijn (nog) niet al onze velden verlicht, en is het daardoor behoorlijk passen en meten tijdens de trainingsavonden. Dit jaar gaat de opbrengst naar extra verlichting voor de voetbalvelden. Er is momenteel zoveel jeugd dat er een veld extra verlicht moet worden om iedereen te kunnen laten trainen.

Kortom: vanaf zaterdag 15 september kunt u onze clubleden aan de deur verwachten om loten voor de Grote Club Actie te verkopen. Met de aankoop van jouw lot(en) steun je RKDSV!