De Grote Clubactie gaat weer van start!

136

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. De Grote Clubactie heeft tot doel het verenigingsleven te ondersteunen. Vorig seizoen hebben bijna 100 jeugdleden van RKDSV actief meegedaan aan de verkoop van de Grote Club Actie en zowel RKDSV als de jeugdleden zelf  hebben daarmee een aardig zakcentje verdiend. Ook dit jaar doen wij als vereniging weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen! Dit jaar zetten we ons in voor het jeugdkamp van RKDSV/DSV.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje of via onderstaande link.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen in deze bijzondere tijd vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Om de lotenverkoop een boost te geven, ontvangen de jeugdleden die meer dan 20 loten verkopen een 20-loten voucher met kortingsbonnen van o.a. pretparken. Daarnaast heeft RKDSV besloten om dit jaar een mooie extra prijs beschikbaar te stellen aan degene die de meeste loten verkoopt. Hij/zij krijgt namelijk een waardebon van €40 waarmee een item van de kledinglijn van RKDSV kan worden gekocht. Wie wil dat nou niet?!