Een goed ontbijt is het halve werk!

363

 Door heel de Corona perikelen moesten we de beslissing maken om wedstrijden te blijven spelen zonder trainingen. Het is verre van ideaal maar de knoop werd door gehakt en de Vr1 zou de strijd aan gaan.

Dan moet je om 09.45 uur gaan voetballen bij UNA, dat is wel heel erg vroeg voor onze meiden en hier moest even iets op bedacht worden. In plaats van 08.45 uur te vertrekken bedachten we een geniaal plan om al iets over acht te verzamelen (twas nog donker) en in de kantine gezamenlijk te ontbijten. Het nadeel was dat sommige hun bed maar heel even hadden gezien maar het grote voordeel was dat iedereen goed wakker was en goed gegeten had toen we vertrokken. Teun (onze privé Fysio) lapte Gwen nog even op en we waren gewoon met 11 fitte speelsters. De MO17 zorgde dat we met 13 speelsters konden vertrekken.

Om 09.45 uur werd er afgetrapt in Zeelst, Una had nog niet heel veel punten gesprokkeld maar had ook nog niks echt dik verloren en zelfs tegen de koploper een gelijk spel behaald dus we waren gewaarschuwd. We speelde op veld 1 (mooi kunstgras bestaat) maar helaas voor een lege tribune, dit was vooral jammer voor het publiek want wat hebben ze toch weer wat gemist. Wat echt belangrijk is tegen zo’n tegenstander dat ze er geen moment in kunnen geloven dat er iets te halen valt, dit was niet tegen dovenmansoren gezegd.  Vanaf de aftrap vlogen onze dames erop en binnen 5 minuten tikte Mascha al de 0-1 binnen. Nog geen 5 minuten later lag de 0-2 ook al in het netje door een keurige goal van Gwen (Teun bedankt). Una wist niet waar ze moesten kijken want op heel het veld hadden we een overtal. Na wat gemiste kansen maakte Renske de 0-3 en het hoogtepunt van de wedstrijd was de 0-4 door een afstandschot van Puck in de linker bovenhoek na een sublieme aanval. Hoezo een moeilijke wedstrijd, ruststand 0-4 maar wat nog belangrijker was het goede spel van onze meiden. Helemaal niks weg gegeven en overal de baas op het veld!

In de rust werd er gewisseld, een nieuwe doelman (Iris) kwam in de ploeg en ook Tess van de MO17 kwam binnen de lijnen. Net zoals vorige week deden de meiden van de MO17 gewoon goed mee en dat is wel fijn dat je die achter de hand hebt. Na 5 minuten in de tweede helft dacht Puck wat ik in de 1ste helft deed moet nog wel een keer lukken en de 0-5 stond op het bord. Ook onze spits (Renske) deed nog een duit in het zakje en de 0-6 was een feit. Onze keeper Anouk mocht ook nog een 25 minuten mee voetballen en werd binnen de lijnen gebracht en werd onze nieuwe spits. Zou je misschien denken een keeper in de spits dat wordt hem niet maar Anouk kan een behoorlijk potje voetballen. Na 5 minuten had ze al haar eerste mogelijkheid maar die ging er nog niet in maar 10 minuten later trof ze wel het doel in de 0-7 was een feit. Dit was tevens de einduitslag.

Zo zie je maar dat je met een goed ontbijt, een goede fysio en een goed team heel ver kunt komen. Ik heb iig een heerlijke wedstrijd gezien en we doen nog steeds helemaal mee! Misschien tot volgende week???

To Be Continued