ER IS NOG HOOP VOOR DE VR1!

238

Na de zeer knappe prestatie van vorige week (6-0 winst) mochten we vandaag aantreden tegen ODC uit Boxtel. ODC heeft een goed team met maar weinig of geen zwakke plekken vandaar de hoge klassering van deze dames. Ze stonden 1 plaatsje onder ons met 4 punten achterstand, maar wij kijken alleen maar naar boven waar we Best Vooruit nog proberen in te halen.

Vanaf de aftrap ging het spel goed op en neer met een net iets beter RKDSV maar echte kansen werden niet gecreëerd. Ook ODC liet zich zeker niet onbetuigd maar onze verdediging gaf eigenlijk bijna niets weg. Het spel speelde zich vooral op het middenveld af en daar werden dan ook veel duels uitgevochten maar veel verder kwamen we eigenlijk ook niet, ruststand 0-0.

In de rust werd er iets meer nadruk gelegd op aanvallend voetbal met alle risico’s van dien. De tweede helft was ook in evenwicht, er werd superhard gewerkt en het tempo lag er goed op maar echt grote kansen kregen we ook niet en ODC kwam er steeds beter en gevaarlijker uit maar ons Anouk was weer ouderwets in vorm vandaag. De laatste 10 minuten speelden we volle bak naar voren maar het mocht helaas niet baten, einduitslag bleef 0-0.

Nu kan 0-0 een hele saaie en vervelende wedstrijd zijn maar vandaag hebben we zeker het tegendeel bewezen. De juiste instelling, goed voetbal,een goede tegenstander en dus een terecht gelijkspel waardoor we weer 2 punten achterop raken bij Best Vooruit. Is er nog hoop op het kampioenschap? Jazeker wel want volgende weekend speelt Best Vooruit thuis tegen ODC en dat kan zomaar een verrassing opleveren, wij moeten sowieso winnen en dan zien we wel waar het schip strandt: opgeven is geen optie dames!!