Het 7×7 toernooi is al bijna niet meer weg te denken als evenement bij RKDSV. De eerste editie is georganiseerd ter ere van het 75-jarig bestaan van onze voetbalclub. Toen waren er allerlei activiteiten zoals een feestavond en een receptie. We wilden toen ook iets sportiefs op het programma hebben en zo is het idee van het 7×7 toernooi ontstaan. Na het enorme succes van de eerste editie besloten we dat het een vervolg moest krijgen.

In de jaren erna groeide het toernooi uit tot ruim 50 deelnemende teams uit de hele regio, wat eigenlijk een te grote belasting was voor onze accommodatie. Daarom is ook besloten om een maximaal aantal teams toe te laten zodat het organisatorisch allemaal overzichtelijk blijft. Ons “team” is dit jaar uitgebreid met 2 verse krachten, Nard Kroot en Rik Schepens. Verder bestaat de organisatie uit Jan Abrahams, Wilco Vromans en Bart Abrahams

We hebben alle soorten weersomstandigheden meegemaakt in de loop der jaren. Van bloedheet en zonovergoten tot waterkoud met veel regen.  Wat echter wel elk jaar hetzelfde blijft is de gemoedelijke sfeer en geweldige feestavond na afloop.

Om de teams tijdens het toernooi een extra spelelement te geven wordt er elk jaar “Latje Trap” gehouden. Welk team heeft vanaf 16 meter de meeste precisie in de benen en legt de meeste ballen op de lat. Zij winnen een grote beker en een envelop met inhoud. Aangezien dit jaar de tiende editie is van het 7×7 toernooi willen we iets nieuws organiseren. Wat dat is houden we nog even geheim. Dat kun je zelf komen bekijken op zondag 21 mei aanstaande.

De inschrijving is inmiddels geopend, schrijf je snel in want VOL=VOL!

Download hier het Inschrijfformulier RKDSV 7×7 toernooi 2017