Even voorstellen: sponsor Van Laarhoven Websites

546

Voor de rubriek Even voorstellen spraken we deze week met Van Laarhoven Websites. Van Laarhoven Websites is sponsor van RKDSV en verzorgt de technische ondersteuning van deze website. Het webteam heeft regelmatig contact met Van Laarhoven over de website. Tijd om dit bedrijf ook eens voor te stellen aan andere betrokken binnen onze club.

Wie is van Laarhoven Websites? Wat voor klanten hebben jullie?
Van Laarhoven Websites is een fullservice webbureau. Als online partner biedt Van Laarhoven Websites oplossingen aan voor een totale online strategie. Denk daarbij aan webdesign, webdevelopment, webhosting en online vindbaarheid (SEO). Maar ook voor webshops en apps biedt Van Laarhoven Websites functionele betaalbare oplossingen. Onze zakelijke klantenkring is heel divers en werkzaam in diverse branches, voornamelijk in regio De Kempen.

Hoe zijn jullie betrokken geraakt bij RKDSV?
Via Ad Schepens hebben we voor Movi een complete nieuwe huisstijl inclusief nieuwe meertalige website ontwikkeld. Omdat Ad betrokken is bij RKDSV heeft hij ons gevraagd om technische ondersteuning voor de website te verrichten. Naast ondersteuning hebben we een koppeling gemaakt met Sportlink, zodat het programma en alle uitslagen automatisch op de website worden getoond.

Wat is jullie huidige rol t.o.v. onze club?
We zorgen dat de website goed blijft draaien op onze veilige en stabiele hosting. Bij eventuele vragen vanuit het webteam bieden wij technische ondersteuning.

Hebben jullie gemerkt dat RKDSV voortaan een eigen webteam heeft? Hoe?
Jazeker. De website wordt actueel bijgehouden. Dat zorgt voor meer bezoekers naar de website.

Wat zijn de mogelijkheden voor nieuwe dingen binnen RKDSV als het gaat om jullie expertise?
Naast websites verzorgen wij ook narrowcasting presentaties (beeldschermpresentaties in de kantine). Een andere leuke nieuwe technische ontwikkeling is dat we via de website van RKDSV ook pushberichten kunnen versturen. Hiermee kan RKDSV bij belangrijk nieuws een berichtje extra onder de aandacht brengen. Vergelijk het een beetje met een pushbericht van een app.