Fijne feestdagen!

241

 Beste leden, 

Wat een jaar is 2021 geweest! Een aaneenschakeling van hoop en vertrouwen. Maar ook van tegenvallers. Wel of niet voetballen? Zouden we mogen trainen? Zijn we als supporters welkom? Mag onze kantine weer open? Moeten we afstand houden en zitten? Of juist weer lekker bij elkaar staan? Een bijzonder jaar, mag ieder wel zeggen. 

Er was terechte zorg, nog steeds. Maar er werd ook regelmatig op zoveel plekken onzin uitgekraamd. Iedereen vond wel iets. Degene die dachten het beter te weten kregen vaak een podium. Wat een gedoe. Om chagrijnig van te worden. Doe nou eens gewoon wat er gevraagd wordt. Niet voor jezelf maar voor de ander! 

We deden als RKDSV niet mee op deze manier. Gelukkig niet! 

2021 heeft duidelijk gemaakt dat RKDSV ertoe doet en springlevend is. We hebben iets wat Diessen nodig heeft, wat leeft in de gemeenschap en gedragen wordt. Waar Diessen zich prima bij voelt. We hebben in het afgelopen jaar zoveel loyaliteit en betrokkenheid gezien. Voor RKDSV. Maar ook voor elkaar! Draagvlak en verantwoordelijkheid. Uitbundigheid en vrolijkheid als het weer even mocht. Geduld als het toch weer tegen viel. Wat zijn we trots op onze vereniging, op RKDSV. Op jullie allemaal, of je nu lid bent of niet. We hebben gewoon gevoetbald als het kon. Lekker dat biertje gedronken. Langs de lijn gestaan. Zelfs nog gefeest. We hebben gewoon de vereniging aan de gang gehouden. We zijn zelfs op een aantal gebieden weer een aantal stapjes verder. Het jaar 2021 is in een groot aantal opzichten prima geweest! 

Ook trots op al onze vrijwilligers. Ondanks alles gewoon gedaan wat er moest gebeuren. Af en toe lastig en frustrerend. Maar toch. Het gebeurde. We hadden jullie zo graag een mooi vrijwilligersfeestje gegund. Traditiegetrouw, in december. Het mag niet, helaas. Jullie houden het tegoed! Zo gauw het mag en kan gaan we feesten, met z’n allen. Groots. Uitbundig. Om alsnog 2021 af te sluiten en 2022 in te luiden. Het wordt een prachtig jaar. Dat kan niet anders! 

Iedereen alle beste wensen voor 2022. Veel gezondheid en tevredenheid. 

Bestuur RKDSV.