Willem Reijrink, zijn gezin en ook zijn bedrijf zijn erg tevreden over de sponsoring van RKDSV. De afgelopen jaren was het bedrijf al hoofdsponsor van onze club en steunde daarmee het eerste elftal. Het hart voor de club liet wederom van zich spreken en Reijrink Staalconstructie gaf aan graag van de selectie één geheel te willen smeden.

Na enkele goede gesprekken met voorzitter Frans Bruinsma en de sponsorcommissie zette Willem Reijrink gisterenavond zijn handtekening onder een nieuw sponsorcontract. Vanaf het komende seizoen (2018/2019) zal Reijrink Staalconstructie het eerste en het tweede elftal van RKDSV sponsoren. Op deze manier hoopt RKDSV en tegelijkertijd ook Willem en Karin Reijrink, dat de selectie zich nóg meer één geheel zal vormen. Het contract werd voor de komende 5 seizoenen getekend. Hier zijn we als RKDSV natuurlijk erg blij mee.

Een nieuwe sponsor voor het tweede elftal betekent tevens dat we afscheid nemen van van de huidige shirtsponsor Accanthus. Wij willen dan ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om Accanthus te bedanken voor de jarenlange bijdrage aan onze club!