JO11-1 Kampioen Najaar 2019

436

Het RKDSV-team de JO11 is in december kampioen geworden.

Met maar liefst 8 overwinningen en 1 gelijkspel zijn zij overtuigend 1e geworden in de poule. De laatste wedstrijd was beslissend omdat de nummer 2 ook bleef winnen…

Gelukkig behaalde de boys een 4-0 overwinning op RKVVO waardoor het feest kon beginnen. De laatste wedstrijd was spannend en met ongeveer 15 ballen op de paal en lat erg leuk om te zien voor alle ouders, familie en vrienden van het team.  Aan het einde van de wedstrijd kon het spandoek tevoorschijn komen en werd de (kinder) champagne geopend. Uiteraard hebben alle boys hier hard voor gewerkt en hebben we per speler een kort verhaaltje geschreven:

Luca (alias De Keepert)
Ons rotsvaste keep. Snel naar de grond en altijd goede zin. Praat veel en zelfs zoveel dat hij hiermee zijn tegenstanders ontregeld met zijn sterke verhalen.

Stan (alias De Vegert)
Sterk in duels en altijd in om zijn tegenstander uit te schakelen. Inspelen en zelfs soms mee opkomen maken hem een volwaardige verdediger.

Jurre (alias De Poetsert)
Klein maar fijn maar altijd op de juiste plek. Niet bang ook niet als ze 2 koppen groter zijn. Slim in zijn spel en rap om iedereen in te halen.

Warre (alias de Duwer)
Onze duwer van het team. Voorop in strijd en soms een beetje op het randje. Speelt het liefste vanaf links en kort langs de lijn.

Raf (alias de Schouwert)
Schiet uit alle hoeken en standen. Ballen afpakken en doorlopen. Staat graag op het middenveld maar verdedigen mag hij ook.

Max (alias Centrum Virtuoos)
Sterk op het middenveld en altijd met de blik naar de goal. Doelpunten maken doet hij het liefste maar soms staat zijn vizier niet op scherp. Gelukkig altijd veel inzet en sterk aanwezig.

Nard (alias de Dribbelaar)
Maakt het liefste panna’s. Dribbelen langs de lijn en dan snel mogelijk naar de goal. Scoren doet hij graag maar heeft ook altijd nog het overzicht.

Bakoer (alias de Vrolijkste)
Altijd vrolijk en altijd een lach. Veel inzet alleen soms even stoeien met de bal en richting. Staat vaak goed en zorg voor een positive vibe in het team.

Tijn (alias de Pingelkoning)
Altijd op volle snelheid langs de lijn en hij moet en zal iedere tegenstander voorbijgaan. Ook hij scoort graag alleen af en toe niet vragen hoe. Advies van de trainers/coaches: beslis voor het schieten met welk been je dat gaat doen…

Guus (alias De Diepste)
Onze goaltjesdief die altijd voorin staat en veel rommelt. Duwt gewoon terug en pakt ook als spits gewoon ballen af. Draait verder graag rond en dan knallen maar.

Eddy (alias De achter de goal coach)
Sturend vanuit achter de goal. Motiverend en duidelijk. Gezelligheid moet er zijn en dat brengt hij zelf ook altijd mee.

Marc (alias de Wisselcoach)
Altijd scherp en opbouwend naar de boys. Fair maar wel het overzicht behouden op het spel. Wissel is zijn kunst en dat lukt vaak in het voordeel van het team

Egon (alias de Trainert)
Zorgt dat de boys altijd in beweging zijn. Zet vaak het vak met de gele hoedjes uit. Probeert ze iets bij te brengen en scherp te houden. Coacht zo nu en dan ook nog.