Kampioensweekend voor RKDSV

1061

Terwijl de meeste elftallen hun laatste wedstrijd van het seizoen al hebben gespeeld zijn er nog 2 teams van RKDSV die strijden om het kampioenschap. Zowel de JO 19-2 als RKDSV 2 kunnen dit weekend kampioen worden. Nadat de Jo 14-1 die vorige week het kampioenschap hebben gevierd zijn ook dit weekend hoge verwachtingen.

Allereerst speelt de JO 19-2  as. zaterdag om 14.30 uur op Sportpark Elzenhage tegen de JO 19-1 van vv Waspik. Een overwinning of een gelijkspel is voldoende voor het team van Mark van Riel en Joost van Dal. Het team dat op dinsdag werd getraind door de selectiespelers van EDN en op donderdag door kampioenmaker Guus van Hest zal alles moeten geven tegen de ploeg uit Waspik. Nu al een enorme prestatie van deze vriendenploeg die bestaat uit zowel jongens van RKDSV als EDN’56.

Op zondag 29 mei zal (om 12.00 op sportpark de Alsie) het tweede elftal van RKDSV moeten winnen van koploper Best Vooruit 4 om de kampioensschaal omhoog te kunnen houden. Het gehele jaar heeft dit team van leider Jan Beekmans en trainer Gijs van Gestel bovenaan gestaan en a.s. zondag zou een overwinning voelen als een kers op de taart. Saillant Detail:leider Jan Beekmans zal juist as. zondag niet aanwezig zijn bij deze kampioenskraker.  Jan is komende week actief als teamcaptain van team Voergroep Zuid bij Alpe d’HuZes en moet helaas verstek laten gaan.  Gijs van Gestel zal daarom de jongens van RKDSV 2 onder zijn hoede nemen.

Kom as. zaterdag en zondag kijken want dit verdienen onze jongens!