Kleding

RKDSV heeft een eigen kledinglijn. Een aantal keren per seizoen vindt er een kledingverkoop plaats in de kantine van sportpark de Alsie. Tevens is het dan mogelijk om de merchandise producten van RKDSV aan te schaffen. De verkoopmomenten worden via deze website ruim van tevoren gecommuniceerd. Voor vragen over de kleding en de verkoopmomenten kun je contact opnemen via het e-mailadres kleding.rkdsv@gmail.com.

Hieronder vind je het overzicht van de kledinglijn van RKDSV. De kledingstukken worden standaard met RKDSV-logo geleverd. Het is mogelijk om er ook een naam op te laten bedrukken*. De kosten voor een korte naam of initialen voor op de borst / op de korte kant van een sporttas bedragen € 3,00. De kosten voor een langere naam achter op de rug / op de lange kant van een sporttas bedragen € 8,00.

Nieuw in het assortiment zijn de handschoenen. Het zijn gebreide handschoenen met ribbels (voor grip op de bal) aan de binnenkant. Alleen tijdens de kledingverkoop van 10 november kunnen deze handschoenen worden gepersonaliseerd met initialen of naam. We hebben 3 maten van handschoenen; pupillen, junioren en senioren. De handschoenen zijn dus ook leuk voor coaches en fans!

*Het is niet mogelijk om het Windjack te laten bedrukken.

Naast bovenstaande kledingstukken biedt RKDSV ook een aantal merchandiseproducten. Voor vragen over de merchandise producten en de verkoopmomenten kun je contact opnemen via het e-mailadres merchandise.rkdsv@gmail.com.