Kleding- en merchandiseverkoop op zaterdag 10 november

215

Kan jij nog wel een nieuw voetbalbroekje, trainingsjack, sokken, inloopshirt of een sporttas gebruiken? Kom dan op zaterdag 10 november tussen 10.00 en 14.00 uur naar de kantine op sportpark de Alsie! Naast het bekende assortiment aan kleding hebben we natuurlijk ook de merchandiseproducten. Ideeën voor de feestdagen: de RKDSV-handdoek met je naam er op, douchegel, bidons, broodtrommels en zweetbandjes.

Kijk voor een overzicht van de kleding en merchandise producten op deze pagina.

Nieuw in het assortiment zijn de handschoenen. Het zijn gebreide handschoenen met ribbels (voor grip op de bal) aan de binnenkant. Alleen tijdens de kledingverkoop van 10 november kunnen deze handschoenen worden gepersonaliseerd met initialen of naam. We hebben 3 maten van handschoenen; pupillen, junioren en senioren. De handschoenen zijn dus ook leuk voor coaches en fans! En met de winter in aantocht natuurlijk ook een ideaal cadeau voor de feestdagen!

Dit is de laatste kledingverkoop voor de feestdagen dus als Sinterklaas of de Kerstman nog iets nodig heeft moet hij/zij zorgen dat hij/zij er dan bij is.

De kledingverkoop is voor zowel junioren als senioren!