Lever oude voetbalschoenen in voor Gambia en win een waardebon!

485

Sinds kort staat er een groene container in de hal op sportpark de Alsie. Daarin verzamelen we (voor ons) versleten schoenen, die voor voetballiefhebbers in Gambia nog heel bruikbaar zijn. Met deze inzameling helpen we onze clubfotograaf Nick van Hees, die zich al langere tijd inzet om gebruikte voetbalspullen naar Gambia te sturen.

Op de Alsie staat in de hal een groene container, met de tekst ‘Nick’s Kick’s. Je kan daarin je oude voetbalschoenen, gymschoenen én sneakers droppen. Daarnaast zamelen we ook keepershandschoenen en scheenbeschermers in. Kinderen in Gambia zijn er erg blij mee! RKDSV verloot een waardebon van € 20,- onder de mensen die schoenen, handschoenen of scheenbeschermers inleveren in de daarvoor bestemde container. Zorg er daarom voor dat je naam op een briefje staat en dat dat briefje aan je oude spullen is geplakt/geknoopt.

Schoenen mogen in alle staten aangeleverd worden. Schoenen die te kapot zijn worden gebruikt voor een opleidingstraject waarbij ze versleten schoenen repareren met kapotte schoenen.

Selectiespelers zoals Melvin Timmermans, Tijn Janssen, Nick Reyrink, Siem van Doormaal en Berry Kolen gingen je al voor! Ingeleverde materialen worden uitgedeeld door een stichting die 4x per jaar met een volle container afreist naar Gambia om het daar persoonlijk aan jeugdspelers uit te delen.