MO-17 krijgt gratis voetballes

1812

Afgelopen zaterdag speelden we onze tweede wedstrijd in de hoofdklasse. We speelden uit tegen OJC Rosmalen. Een klein verschil met ons clubje, wij hebben 1 damesteam en OJC heeft er 17, dat is net zoveel als de complete jeugdafdeling van RKDSV bij elkaar. We gingen er met volle moed naartoe met het doel om daar lekker te voetballen en waarschijnlijk weer heel veel te leren.

Vanaf de aftrap was wel duidelijk dat de verhoudingen een beetje scheef lagen, een oppermachtig OJC en onze meiden die constant achter de feiten aanliepen. Het verschil was echt groot en als je dan ook nog eens je afspraken niet nakomt is er echt geen houden aan. Binnen 15 minuten was het al 3-0 en dan is het nog heel lang! Gelukkig herpakte we ons een beetje en kwamen zelf ook aan voetballen toe en scoorde we zelfs een doelpunt maar eigenlijk hadden we niet veel in te brengen, ruststand 5-1.

De rust werd gebruikt om alles te resetten, maar wel werd duidelijk gemaakt dat wij zelf ook niet ons niveau hadden gehaald en dat moest de tweede helft toch echt anders. De tweede helft was van onze kant ook wel wat beter maar OJC was technisch en tactisch gewoon een stuk beter. We waren wel stabiel in de tweede helft want deze werd ook afgesloten met 5-1, maakt samen wel 10-2. We wisten dat het een moeilijk seizoen zou worden maar deze uitslag was echt niet nodig geweest. Volgende week spelen we uit tegen st Som, mochten mensen interesse hebben om te komen kijken maak er een leuk dagje van, het is nl nogal een eindje weg (Alem in Gelderland). St Som is volgens ons één van de kampioenskandidaten in deze poule dus dat belooft wat. Wij gaan er voor en zullen er weer het beste van maken. De mouwen omhoog en gaan met die banaan.