Pupil van de week: Jesse Versteijnen

3488

Tijdens de wedstrijd RKDSV 1 – Were Di 1 op zondag 26 maart is Jesse Versteijnen Pupil van  de Week. Jesse voetbalt bij RKDSV in JO11-4 en stelt zichzelf hier in het kort voor. Onze Pupil van de Week is keeper, het is dan ook niet vreemd dat eerste keeper Jan Abrahams zijn favoriete speler uit de selectie is! Jesse heeft hieronder voor ons ook zijn dreamteam op papier gezet. Namens RKDSV wensen wij je veel plezier als Pupil van de Week!

Mijn naam is: Jesse Versteijnen
Mijn broer(s)/zus(sen) heten: 1 zusje (Guusje)
Ik speel in RKDSV: JO11-4
Mijn leeftijd is: 9 jaar
Mijn sterkste punt is: Ballen uit de hoeken duiken
Dit moet ik nog verbeteren: Vangen
Favoriete eten: Friet
Leukste tv-programma: Fox Sports
Hobby’s naast voetbal: Buiten spelen met mijn vriendjes
Favoriete profclub Eredivisie: P.S.V.
Favoriete profclub buitenland: Barcelona
Favoriete speler Eredivisie: Jeroen Zoet
Favoriete speler buitenland: Messi
Favoriete speler RKDSV Selectie: Jan Abrahams
Voorspelling uitslag: 3-1
Wat wil je later worden? Treinmachinist


Het Dreamteam van Jesse ziet er als volgt uit:

1 Jesse Neuer
2 Hector Moreno
3 Jetro Willems
4 Santiago Arias
5 Bart Ramselaar
6 Andrés Guardado
7 Davy Pröpper
8 Marco van Ginkel
9 Ronaldo
10 Messi
11 Zlatan Ibrahimović