Pupil van de Week: Luca van de Sande

579

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Woenselse Boys op zondag 7 oktober 2018 is Luca van de Sande de Pupil van de week. Luca is 9 jaar en speelt zijn wedstrijden bij RKDSV JO10-1. De keeper, die erg goed kan duiken, voorspelt voor zondag een 2-0 overwinning voor RKDSV. Dat zou een mooie uitslag zijn! Luca, namens RKDSV wensen wij je veel plezier als Pupil van de Week! Als Pupil van de Week ontvang je een voetbal met handtekeningen van de selectiespelers, deze bal wordt gesponsord door Loungeopmaat.com.

Luca zijn dreamteam ziet er als volgt uit:

Cillessen
Marcelo, Chiellini, Garcia, Da Silva
Kante, Modric, De Bruyne
Ronaldo, Messi, Kane

Onder de foto stelt Luca zichzelf even voor.

Naam pupil van de Week: Luca van de Sande
Wedstrijd:  Rkdsv 1- Woenselse boys 1
Wedstrijddatum: 07-10- 2018
Mijn leeftijd is: 9
Mijn broer(s)/zus(sen) heten: Jara
Ik speel in RKDSV:  JO10-1
Mijn positie op het veld is: Keeper
Mijn sterkste punt is: Duiken naar de bal
Dit moet ik nog verbeteren: Slingerworp, tegenhouden hoge bal
Mijn trainers zijn: Egon Schilders en Mark Gijsman
Lievelingseten: Pizza en Friet
Dit lust ik echt niet: Spruitjes
Leukste tv-programma: Checkpoint
Favoriete muziek: Top 40
Hobby’s naast voetbal: Jong Nederland
Later word ik: Helikopterpiloot
Favoriete profclub Eredivisie: Ajax
Favoriete profclub buitenland: AC MILAAN
Favoriete speler Eredivisie: Fran Sol
Favoriete speler buitenland: Ronaldo
Favoriete speler RKDSV Selectie: Ze zijn allemaal goed
Voorspelling uitslag: 2-0
Wat wil je bereiken met voetbal? Nog een keer kampioen worden met ons team