Pupil van de week: Najm Alsayed

246

Aankomende zondagmiddag in de eerste thuiswedstrijd tegen Riel is Najm Alsayed de Pupil van de week bij RKDSV. De 8-jarige aanvaller van JO9-1 denkt dat RKDSV in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-1 gaat winnen. Zijn lievelingsclub is Willem II, en zijn favoriete spelers zijn Michal Woud en Lionel Messi. Najm, heel veel plezier bij de wedstrijd van zondag. Als Pupil van de Week ontvang je een voetbal met handtekeningen van de selectiespelers, deze bal wordt gesponsord door Loungeopmaat.com.

Onder de onderstaande foto stelt Jesse zich verder voor:

Naam pupil van de Week: Najm Alsayed
Wedstrijd: RKDSV 1 – Riel 1
Wedstrijddatum: 29-9-2019
Mijn leeftijd is: 8
Mijn broer(s)/zus(sen) heten: Bakoer en Dana
Ik speel in RKDSV: Jo9-1
Mijn positie op het veld is: Aanvaller
Mijn sterkste punt is: Doelpunten maken
Dit moet ik nog verbeteren: Overspelen
Mijn trainers zijn: Mark en Frank
Lievelingseten: Patat, spaghetti, spruitjes
Dit lust ik echt niet: varkensvlees
Leukste tv-programma: Stuk TV
Favoriete muziek: Ik hou erg van muziek, vooral shawn Mendes
Hobby’s naast voetbal: Knutselen en tekenen
Later word ik: Schoolmeester zoals Meester Kees
Favoriete profclub Eredivisie: Willem II
Favoriete profclub buitenland: FC Barcelona
Favoriete speler Eredivisie: Michal Woud
Favoriete speler buitenland: Lionel Messi
Favoriete speler RKDSV Selectie: Nick Reijrink
Voorspelling uitslag: 3-1
Wat wil je bereiken met voetbal? Ik wil graag tegen ronaldo voetballen en beter worden dan messi