Pupil van de Week: Pim van Boom

416

Tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen Nieuw Woensel op zondag 30 september 2018 is Pim van Boom de Pupil van de week. Pim is 8 jaar en speelt zijn wedstrijden bij RKDSV JO9-1. De rechtsbuiten, die erg goed kan pingelen met de bal, voorspelt voor zondag een 3-2 overwinning voor RKDSV. Dat zou een mooie uitslag voor een eerste thuiswedstrijd zijn! Pim, namens RKDSV wensen wij je veel plezier als Pupil van de Week! Als Pupil van de Week ontvang je een voetbal met handtekeningen van de selectiespelers, deze bal wordt gesponsord door Loungeopmaat.com.

Pim zijn dreamteam ziet er als volgt uit:

Zoet
Viergever, Isimat, Schwaab
Pereiro, Ramselaar, Hendrix
Lozano, Luuk de jong, Bergwijn, Messi

Onder de foto stelt Pim zichzelf even voor.

Naam pupil van de Week: Pim van Boom
Wedstrijd: RKDSV 1 – Nieuw Woensel 1
Wedstrijddatum: 30-09-2018
Mijn leeftijd is:  8 jaar
Mijn broer(s)/zus(sen) heten: Max
Ik speel in RKDSV: J09-1
Mijn positie op het veld is: Rechtsvoor
Mijn sterkste punt is: Pingelen
Dit moet ik nog verbeteren: Van een afstand schieten
Mijn trainers zijn: Gijs van Gestel en Shibyan Matahelumual
Lievelingseten: Pizza
Dit lust ik echt niet: Spruitjes
Leukste tv-programma: Netflix
Favoriete muziek: Guus Meeuwis
Hobby’s naast voetbal: Zwemmen
Later word ik: Dierenarts en profvoetballer
Favoriete profclub Eredivisie: Psv
Favoriete profclub buitenland: FC Barcelona
Favoriete speler Eredivisie: Lozano
Favoriete speler buitenland: Messi
Favoriete speler RKDSV Selectie: Die ken ik nog niet
Voorspelling uitslag: 3-2 winst
Wat wil je bereiken met voetbal? Profvoetballer worden