Pupil van de Week: Teun Kuijpers

250

Tijdens de thuiswedstrijd tegen ZSC op zondag 24 februari is Teun Kuijpers de Pupil van de week. Teun is 8 jaar en speelt zijn wedstrijden bij RKDSV JO9-2. De middenvelder, die erg goed kan passen, voorspelt voor zondag een 5-3 overwinning voor RKDSV. Dat zou een mooie uitslag zijn! Teun, namens RKDSV wensen wij je veel plezier als Pupil van de Week! Als Pupil van de Week ontvang je een voetbal met handtekeningen van de selectiespelers, deze bal wordt gesponsord door Loungeopmaat.com.

Teun zijn dreamteam ziet er als volgt uit:

Mika
Tim, Sem, papa
Gijs, Jorrit Hendrix
Jurre, Luc
Pepijn, Luuk de Jong, Lozano

Onder de foto stelt Teun zichzelf even voor.

Naam pupil van de Week: Teun Kuijpers
Wedstrijd: RKDSV 1 – ZSC 1
Wedstrijddatum: 24-2-2019
Mijn leeftijd is: 8
Mijn broer(s)/zus(sen) heten: Roos Kuijpers
Ik speel in RKDSV: JO9-2
Mijn positie op het veld is: Middenveld
Mijn sterkste punt is: Passen
Dit moet ik nog verbeteren: Bal afpakken
Mijn trainers zijn: Edgar en Ton
Lievelingseten: Pizza
Dit lust ik echt niet: Witlof
Leukste tv-programma: Klokhuis
Favoriete muziek: Top 40 muziek
Hobby’s naast voetbal: Buitenspelen
Later word ik: Onderzoeker/wetenschapper
Favoriete profclub Eredivisie: PSV
Favoriete profclub buitenland: FC Barcelona
Favoriete speler Eredivisie: Jeroen Zoet
Favoriete speler buitenland: Messi
Favoriete speler RKDSV Selectie: Raoul
Voorspelling uitslag: 5-3
Wat wil je bereiken met voetbal? In het eerste van RKDSV spelen en met papa in het zevende voetballen.