Home Pupil van de Week

Pupil van de Week

Tijdens elke thuiswedstrijd van het eerste elftal is er een ‘Pupil van de Week’ aanwezig om het team te ondersteunen. Hij of zij krijgt een onvergetelijke middag op sportpark de Alsie. De Pupil van de Week wordt gekozen uit de jeugdteams JO9, JO10 en JO11.

De Pupil van de Week wordt om 12.45 uur verwacht in de kantine van RKDSV. Rond de klok van 13.00 uur houdt de hoofdtrainer een tactische bespreking met het eerste elftal. Dit is het eerste onderdeel van het programma. Na deze bespreking is het tijd om te gaan omkleden.

De pupil doet vervolgens de warming-up met de (reserve)spelers van RKDSV, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld en neemt de aftrap. De aftrap houdt in dat de pupil de bal mee aan de voet neemt en alle spelers van de tegenpartij omspeeld, eenmaal bij de goal aangekomen hopen we dat onze pupil ons op een symbolische 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schieten. Tijdens de wedstrijd mag de pupil op de bank naast de hoofdtrainer en wisselspelers plaats nemen.

De pupil ontvangt een RKDSV-vaantje en een Pupil van de Week-voetbal, voorzien van alle handtekeningen van de spelers van het 1e elftal.

De pupil wordt in de week voor de wedstrijd via de website en Social Media van RKDSV voorgesteld aan onze achterban. Hieronder vind je een overzicht.

Foto’s: Nick van Hees

Pupil van de week

Pupil van de week: Mohammad-Nour

Aanstaande zondag tijdens de belangrijke thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Riethoven is Mohammad-Nour Haj Kadour de Pupil van de week bij het eerste elftal van RKDSV. Namens RKDSV en de selectie...

Pupil van de week: Lot Schilders

Komende zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen Spoordonkse Boys is Lot Schilders de Pupil van de week bij het eerste elftal van RKDSV. Namens RKDSV en de selectie wensen wij Lot een hele...

Pupil van de week: Harm van Nunen

Komende zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen Vessem is Harm van Nunen de Pupil van de week bij het eerste elftal van RKDSV. Namens RKDSV wensen wij Harm een hele fijne zondag!

Pupil van de week: Matz van den Heuvel

Komende zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen De Raven is Matz van den Heuvel de Pupil van de week bij het eerste elftal van RKDSV. De 10-jarige Matz is middenvelder bij de JO10-1....

Pupil van de week: Dot van Gestel

Komende zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen Hulsel is Dot van Gestel de Pupil van de week bij het eerste elftal van RKDSV. De 10-jarige Dot is aanvalster bij de JO10-1. De lievelingsclubs...