RKDSV 7 pakt drie punten tegen Bladella 8

210

Diessen 7 is het niet verleerd om punten te pakken. Op een koude zondag ochtend nam Diessen 7 het op tegen Bladella 8, de nummer 4 op de ranglijst. Na het wakker bellen van Martijn Vennix waren we met 15 man compleet.

Max van luffelen (lil luf) had de eer om onder de latten te staan. Paul, Joost, Bas en Jop (die lager voetbalt dan John) hadden de eer om achterin een muur te metselen. Ward Harm-jan, Roel en Niels waren de Usain Bolt’s van het midden veld. Dance dance dance, en snellegijsje@hotmail.com staan voorin om goalen te maken.

Na verloop van we wedstrijd wist Diessen 7 geen grip te krijgen om de aanvallen ook af te ronden. Daardoor kon Bladella profiteren van 2 afstandsschoten hoog in de goal waardoor lil Luf 2 maal de bal kon vissen uit de goal. Na een goede peptalk van Lars van Bijsterveldt in de rust en het theedrinken, hadden we een nieuwe tactiek: schil dieper in de punt, meer conditie op het middenveld en dus Lars erin. En zelfs de aanvoerdersband werd overgedragen aan Martijn Vennix. Rechts bekske koffie dn dave moest de muur achterin mee af gaan maken. En tobias mocht ook meer mee gaan aanvallen. Na 20 minuten voetballen schoot Ward een afstandsschot die toch te moeilijk bleek voor de keeper: 2-1. De moed zat er weer in. En de aanvallen kwamen in overvloed. Dan wist met een prachtig afstandsschot de stand op 2-2 te brengen. Het punt lag al klaar om te pakken maar Diessen 7 wilde meer. Lars gaf het goede signaal af doormiddel van een goede individuele actie met een sublieme panna als resultaat. Via een speelbal van schil kon Dan 3 minuten voor tijd 3-2 maken. Waardoor de 3 punten binnen waren. Op naar de volgende pot SDO 3 uit!