RKDSV speelt weer gelijk

397

Afgelopen vrijdagavond 26 april ging RKDSV op bezoek bij nummer 2 op de ranglijst Bergeijk. Na een goede wedstrijd van Diessense kant moest men uiteindelijk blij zijn dat de gelijkmaker in blessuretijd nog viel.

Zoals wel vaker dit seizoen keek RKDSV al na een paar minuten tegen een achterstand aan. Zwak ingrijpen zorgde ervoor dat 1 van de Bergeijkse middenvelders de score kon openen. Maar RKDSV beet van zich af en maakte al snel de gelijkmaker. Na een mooie aanval over de rechterflank was het Sjoerd vd Vondevoort die vanaf 16 meter kon afdrukken. Hierna gingen de Diessenaren door met aanvallen maar gescoord werd er voor de rust niet meer.

Na de thee ging RKDSV verder met waar het de eerste helft gebleven was en was het Berry Kolen die uit een corner de verdiende 1-2 op het scorebord bracht. Weer kreeg RKDSV een aantal kansen maar helaas kon men de score niet opvoeren. In de laatste 20 minuten bracht Bergeijk 2 extra aanvallers in het veld en hoopte zo de wedstrijd in hun voordeel te doen kunnen kantelen. Een van deze zorgde al snel van dichtbij voor de gelijkmaker. En 10 minuten voor tijd kwam RKDSV zelfs op achterstand. Keeper Siem van Doormaal beging een overtreding waarna Bergeijk via een strafschop op voorsprong kwam. Trainer Frans Verbeek stuurde steeds meer mensen naar voren om toch te gelijkmaker te forceren. Diep in blessuretijd viel de dik verdiende gelijkmaker. Een vrije trap van Melvin Timmermans werd door een Bergeijkse verdediger achter zijn eigen doelman gekopt.

Een spectaculaire en leuke wedstrijd voor het publiek. Maar RKDSV zal weer is moeten gaan winnen om mee te blijven doen om nacompetitie voor promotie, met alweer het 9e gelijken spel van deze competitie schiet het in deze fase van de competitie weinig op. Volgende week weer kans op 3 punten op bezoek bij concurrent vv De Raven. Let op: aanvang 12.00u!