RKDSV verliest van kampioen Hoogeloon

268

Afgelopen zondag trad RKDSV aan tegen de kersverse kampioen Hoogeloon. Voor de thuisploeg telde alleen een overwinning om mee te blijven doen om een plek in de nacompetitie voor promotie. Helaas werd de 2-3 ruststand ook de eindstand en zo lijkt RKDSV alleen met een wonder zich nog te kunnen plaatsen voor de nacompetitie.

Zoals wel vaker dit seizoen keek RKDSV al weer snel tegen een achterstand aan. Na slordig uit verdedigen schoot 1 van de middenvelders van Hoogeloon de bal verwoestend in de bovenhoek. Maar RKDSV beet al snel van zich af en via 2 mooie aanvallen waren het Mark de Brouwer en Melvin Timmermans die de stand in het voordeel van de thuisploeg draaide. Aan het einde van de eerste helft grepen de Diessenaren tweemaal niet goed in en Hoogeloon liet zien waarom zij de terechte kampioen zijn en benutten deze kansen feilloos.

Na de thee probeerde RKDSV met het inbrengen van een extra aanvaller wat meer druk naar voren te zetten maar helaas slaagde men hier niet in. Hoogeloon deelden nog wat speldenprikjes uit maar geloofden het verder ook wel en zo eindigden deze wedstrijd in een 2-3 nederlaag voor de ploeg van trainer Frans Verbeek.

Komende 2 zondagen staan de laatste 2 competitiewedstrijden op het programma. Aanstaande zondag gaat RKDSV op bezoek bij Woenselse Boys. Op zondag 26 mei komt SDO op bezoek tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting.