RKDSV VR 1 wint van concurrent Viola

2650

Het was gisteren een mooie zonnige ochtend om onze zegereeks voort te zetten. Deze keer stond een wedstrijd tegen een top-3 team op het programma, zouden we hier ook weer tegen kunnen presteren? Na een pittige warming-up speelde beide teams een redelijke eerste helft. Er waren weinig kansen voor beide teams en echte scoringsmomenten deden zich niet voor. De teams gingen dan ook rusten met een 0-0 tussenstand.

De 2e helft speelde het team uit Diessen goed en er werd weer dwingend gespeeld. We kregen de mogelijkheden om te scoren maar de bal ging er nog niet in. Het was Katja die de bal plotseling buiten het bereik van de keeper in het net wist te schieten. Deze supergoal betekende een 1-0 voorsprong voor RKDSV. Viola deed wat terug, kreeg kansen op de gelijkmaker en raakte zelf 2 keer de paal. Het zat ons in die periode mee! Met nog enkele minuten op de klok kwam een mooie voorzet van Pippi bij Kim Vennix terecht. Deze wist in twee keer de bal binnen te schieten: 2-0. Dit was ook de einduitslag, een uitstekende prestatie geleverd door het hele team.

Door het wisselen kon niet iedereen op haar eigen favoriete plek staan, maar er werd toch strijd geleverd voor iedere bal. Dat is de spirit van het team! Door onze overwinning is het kampioenschap voor OVC 26 een feit, zij zijn niet meer in te halen maar wij gaan voor de top 3.