RKDSV VR1 weet weer niet te winnen

169

Vandaag kwam Budel op bezoek. Nadat we vorige week onze eerste nederlaag hadden geleden was het aan ons om vandaag met de volle winst aan de haal te gaan om zodoende bovenin mee te blijven doen. Budel staat in de middenmoot maar boekte ook een paar heel verrassende overwinningen. Wel hadden we nog te kampen met legio blessures maar gelukkig kregen we wederom de steun van de VR2 hiervoor dank. Iedereen stond op scherp en de wedstrijd kon beginnen. We begonnen vrij goed en we hadden een licht overwicht maar Budel had 2 geweldige aanvalsters die buiten een geweldige techniek ook nog eens razend snel waren. Budel kwam steeds beter in de wedstrijd en ze kregen ook een paar dotten van kansen en na 20 minuten maakte ze dan ook de terechte 0-1. We bleven er voor gaan maar onze tegenstander was elke keer net wat alerter dan onze meiden en daardoor bleef Budel de betere kansen krijgen. Met nog 10 minuten te gaan tot de rust werd er wel een hele grote kans gemist door Budel want de linksbuiten sneed dwars door onze verdediging, passeerde Anouk en had de bal voor een leeg doel voor het inschieten maar wonder boven wonder ging de bal voorlangs en het bleef tot de rust dus 0-1.

In de rust werd er op gehamerd dat we nog feller moesten zijn om vandaag nog een resultaat te behalen. We begonnen de tweede helft dus met een 0-1 achterstand en mochten daarover eigenlijk nog helemaal niet klagen. In de tweede helft kwamen we beter uit de startblokken en het gas ging er vol op. We waren de betere partij maar tot grote kansen leiden dat nog niet. Met nog een half uur te gaan gingen we alles of niets spelen. Met een extra spits erin moest het dan maar gaan lukken. Dit had al vrij snel resultaat want door een prachtige aanval door het hart van hun verdediging kwam Roos één op één met de keeper te staan en ze maakte het heel koelbloedig af, 1-1. Dat het goed zit bij de VR1 is wel duidelijk want de 1-1 werd gevierd alsof we bijna kampioen waren. De laatste 20 minuten probeerde we nog van alles maar de beste kansen waren eigenlijk nog voor Budel.  Einduitslag 1-1.

Complimenten voor de werklust vandaag ook al kon het spel misschien wel wat beter maar de wil was er zeker. Ook de complimenten aan Budel want ik begrijp er serieus niks van dat ze in de middenmoot staan, gewoon een goed team met een paar geweldige aanvalsters. We wisten al dat het een moeilijk competitie zou worden maar we doen nog steeds mee. Even een weekje rust zodat we hopelijk over 2 weken weer een beetje compleet zijn. We spelen dan uit tegen Hapert, de koploper dus daar moet een resultaat gehaald worden alle steun is gewenst dus supporters op zondag 1 december met z’n allen naar Hapert!