RKDSV VR1 wint op bezoek bij Gilze VR2

1763

Zondag stond een zonnige wedstrijd tegen een lastige tegenstander op het programma.  De meiden van RKDSV VR1 hadden nog wat goed te maken van de vorige wedstrijd tegen Gilze.

RKDSV ging met 13 speelsters op weg naar Gilze. Vanaf de aftrap zetten ze druk op de helft van de tegenstander en dat resulteerde na 5 minuten in de eerste kans van de wedstrijd. De bal ging er helaas net niet in. Direct hierna zette de Diessense meiden een nieuwe aanval op, Kim Vennix wist de bal deze keer wel binnen te schieten: 0-1. De vroege voorsprong kwam de eerste helft niet meer in gevaar waardoor beide teams gingen rusten met een 0-1 tussenstand in het voordeel van de zwartwitten.

De meiden uit Diessen kwamen de tweede helft het veld op met de intentie om meer rust in hun spel te brengen. De tweede helft werd er hard gewerkt, vaak goed voetbal gespeeld en was er vooral de absolute wil om te winnen. RKDSV creëerde een aantal 100% kansen, helaas stond het vizier vandaag niet altijd op scherp en bleef het bij dat ene doelpunt. Door de winnaarsmentaliteit gaven we achterin weinig weg, waardoor we vandaag geen tegendoelpunt hoefde te incasseren. De eindstand was dan ook 0-1 en de 3 punten gingen in de tas mee naar Diessen!