RKDSV VR2 werkt hard maar verliest bij de koploper

1962
Vandaag stond er een lastige tegenstander op papier. Het tweede vrouwenelftal van Diessen moest uit naar Beerse Boys VR4, de nummer 1 van de competitie. De coach was top fit en erg scherp, dus het zou een spannende wedstrijd worden.

De eerste helft stond RKDSV goed georganiseerd, toch keken ze na een half uur spelen tegen een 2-0 achterstand aan. Hierna kreeg Evi een grote kans om te scoren, helaas ging de bal rakelings langs. Een minuut later was het Jenai die met een mooie linkse trap in de kruising voor de aansluitingstreffer zorgde: 2-1. De dames uit Diessen waren nog in de feest stemming toen Beers direct de 3-1 binnenschoot, tevens de ruststand. In de kleedkamer werden de dames weer op scherp gezet zodat ze de tweede helft vol goede moed konden beginnen.

Helaas was het na een aantal minuten in de tweede helft al 5-1. De dames lieten de kopjes niet hangen en bleven knokken. En met resultaat, Pien maakt de 5-2, GOAAAAAL!!! Beers kwam daarna toch weer op 7-2.

Olga, onze keeper, had een aantal mooie reddingen vandaag. Tijdens een 1 op 1 situatie houdt ze met een meedogenloze actie de bal uit de goal. Olga is lenig, maar deze spagaat was te hoog gegrepen! Olga keepte een super wedstrijd, maar kon de wedstrijd helaas niet afmaken door de spagaat. Didi was er als de kippen bij en verving Olga. Dat is nu echt een teamprestatie.

In de laatste minuten maakte onze enige echte Pientje pingel de 7-3. En wat voor één, uit de lucht met haar linkse voet, knalt ze de bal in de rechterhoek. Dames we hebben met zijn alle hard gewerkt en gevoetbald als een echt team. Veerle, Britt(3x), Pleun, Jenai, Olga,  Evi, Nelleke, Rebecca, Lisanne, Pien, Marly, Didi jullie zijn toppers!

Dames 1 bedankt voor het meedoen en Arie, Marcel, Eva, Judie en Suzan bedankt voor de supporters skills!