Stem op RKDSV en DSV!

209

RKDSV en DSV doen mee aan de actie ‘Hart voor uw club’ van de Rabobank. Help ons aan zo veel mogelijk stemmen!

RKDSV en DSV doen mee aan de actie ‘Hart voor uw club’ van de Rabobank. De bouw van het materiaalhok voor DSV is in volle gang, dankzij de opbrengst van Hart voor uw Club 2016. Dit jaar besteden we het geld aan een beregeningsinstallatie voor het hoofdveld van RKDSV. Het hoofdveld van RKDSV staat bekend als een kwalitatief goed voetbalveld. Dat we deze hoogstaande veldkwaliteit steeds behalen en behouden, is het werk van veel vrijwilligers. We willen het hen graag makkelijker maken. Daarom gaat de opbrengst naar een beregeningsinstallatie.

Stemmen kan van 4 tot en met 17 oktober, hiervoor moet je lid zijn van de Rabobank. Leden krijgen begin oktober een stemcode in de brievenbus. Ga vervolgens naar deze website en stem op DSV/RKDSV! Vraag ook vrienden en familie om dit te doen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag! Bedankt alvast!

Heb je een stemcode ontvangen maar kun of wil je niet stemmen? Lever de code dan in bij Saskia Meijs of Melvin Timmermans. Zij zorgen dat je stem goed terecht komt!