Teamindeling jeugd RKDSV en EDN’56 2019-2020 bekend

1395

RKDSV en EDN’56 maken hun teamindeling van het seizoen 2019-2020 bekend. Ook dit jaar spelen de jeugdspelers van EDN’56 weer samen in de jeugdteams van RKDSV.

De teamindeling was lastig dit jaar. Door de grote aantallen per leeftijdsgroep hebben we in de JO9 en in de JO12 een team extra gemaakt omdat anders wekelijks (te) veel spelers reserve moeten staan. Ook hebben we soms een speler moeten laten staan of door moeten schuiven. Gevolg is dat spelers niet altijd bij hun eigen leeftijdsgenoten en/of vriendjes staan. In overleg met de huidige leiders/trainers is de teamindeling tot stand gekomen. Wij vragen iedereen om deze teamindeling een kans te geven, ook al vindt u of uw kind het vervelend. Zodra de bal weer rolt worden ze al snel vrienden.

We kunnen nu de vrijwilligers gaan benoemen die de spelers kunnen begeleiden en trainen. Ook de combiteams en trainingstijden moeten nog worden vastgesteld. Zodra alles bekend is informeren wij jullie via de website. Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen jullie u op dinsdag 11 juni 2019 van 19.00 tot 20.00 uur op het sportpark uw vragen stellen. Daar zullen enkele mensen van de jeugdcommissie uw vragen beantwoorden.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie. De trainingen beginnen in de week van 26 augustus 2019.

Technische jeugdcommissie RKDSV