Teamindeling jeugdvoetbal RKDSV seizoen 2021-2022

1068

De Technisch Commissie van RKDSV maakt de teamindeling jeugdvoetbal RKDSV voor seizoen 2021-2022 bekend. Ook dit jaar spelen de jeugdleden van EDN’56 in de teams van RKDSV. Wij hebben in deze coronatijd en zonder competitiewedstrijden in overleg met de cultuurbewakers een teamindeling gemaakt.

Download de teamindeling

Het technisch beleid is dat de JO8 t/m JO10 op leeftijd en/of sociale omstandigheden wordt ingedeeld. Vanaf JO11 delen we in op kwaliteit (als we meer dan één team in dezelfde leeftijdscategorie hebben). Wij wensen iedereen succes met jullie ‘nieuwe’ team. We verwachten dat we vanaf 1 september 2021 in een ‘normale’ wereld zonder corona-protocollen samen kunnen voetballen en wedstrijden mogen spelen.

Mocht je nog vragen hebben over de teamindeling, dan is de technische commissie bereid deze te beantwoorden op dinsdagavond 1 juni 2021. Laat via je huidige leider weten of je daar gebruik van wilt maken, dan kunnen we een tijdsblok afspreken.

Mededelingen
· We kunnen t/m 12 juni 2021 nog trainen volgens de coronaregels. Daarna is het zomerstop en wordt het sportpark gesloten.
· We beginnen met trainen met de nieuwe teams in de week van maandag 23 augustus 2021.
· De leiders en trainers van betreffende teams moeten nog gevraagd worden.
· Informatie over klasse, competitie, leiders/trainers, trainingsavonden, trainingstijden, e.d. volgt later.