Agenda ALV

372

Beste leden,

De agenda voor de komende ALV staat op de website.

Let op: je bent van harte welkom, maar uiteraard alleen met een geldig corona-toegangsbewijs. Zorg dat je dit bij je hebt. Er wordt ook daadwerkelijk gecontroleerd!

Corona-maatregelen:

Ze zijn weer wat strakker geworden. We gaan ze als RKDSV gewoon uitvoeren. Dat wil zeggen dat iedereen die in de kantine of in de kleedkamers wil komen, over een geldig corona-toegangsbewijs moet beschikken.

We gaan ook echt controleren. Wie geen geldig bewijs heeft, wordt niet toegelaten!

Niet makkelijk. We doen dit niet voor ons plezier. We doen dit omdat het verplicht, maar vooral ook nodig is. We willen dat iedereen zich bij ons veilig voelt, daar heeft iedereen recht op. En we willen voorkomen dat we de kantine helemaal dicht moeten doen. Niemand wil dat. Het kost in dat geval opnieuw sfeer en gezelligheid. Maar ook inkomsten. Laten we allemaal samen proberen om dat te voorkomen! RKDSV is van ons allemaal.

Wie durft?

Het grote probleem is de controle. Wie is bereid om incidenteel te helpen met controleren? Met name op zaterdag en zondag? Het gaat om één ingang die naar de kleedkamers én, binnendoor, naar de kantine leidt. De andere ingangen gaan op slot. Uiteraard willen we de controle zo goed en makkelijk mogelijk organiseren. Wil je ons helpen? Heb je het lef om ook daadwerkelijk “nee” te zeggen tegen mensen die zonder geldige toegangscode naar binnen willen? Help je ons de kleedkamers én de kantine open te houden? Geef dit dan door aan Corrie van de Hout of een van de andere bestuursleden. Ontzettend fijn als je op deze manier RKDSV wilt helpen!

Vrijdag a.s. zullen we aangeven hoe vanaf a.s. zaterdag 13 november de maatregelen er op ons sportpark uit gaan zien. Hou de mail in de gaten! En hou je loyaal aan alles wat afgesproken is. Voor jezelf, maar vooral ook voor de anderen én voor RKDSV!

Namens het bestuur,

Frans Bruinsma.

Agenda:
https://www.rkdsv.nl/wp-content/uploads/2021/11/ALV-Agenda-2021-11-11.pdf

Agenda 2019:
https://www.rkdsv.nl/wp-content/uploads/2021/11/ALV-2019-11-21-verslag.pdf

Energieloten:
https://www.rkdsv.nl/wp-content/uploads/2021/11/energieloten-2021.pdf

Lid van verdiensten:
https://www.rkdsv.nl/wp-content/uploads/2021/11/RKDSV-lid-van-verdienste-versie-definitief.pdf