Update kantinebeheer DSV/RKDSV

345

Zoals jullie weten zijn we van start gegaan met de nieuwe manier van werken bij de kantine van DSV/RKDSV. Er gaan nog zaken niet goed en er zijn nog zaken onduidelijk alhoewel de bardienst die je vroeger draaide niet anders is dan voorheen. Op de korte termijn zullen er zeker nog zaken niet goed gaan maar en gaan heel veel zaken wel met sprongen vooruit.

De barcommissie is echt dagelijks bezig om zaken beter te laten verlopen en er zijn al bergen werk verzet om alles goed in kaart te brengen.

Er is gekozen om de selectie de eerste bardiensten te laten draaien omdat zij dit al vaker hebben gedaan zodat zij evt foutjes er al uit kunnen halen om het voor straks beter te kunnen laten verlopen. We zien nu met hun indeling dat spelers daadwerkelijk maar een paar uur in de 3 weken aan de beurt zijn. Helaas zijn er veel mensen afgevallen als vrijwilliger omdat ze nu “verplicht” 4 uur ingedeeld worden. De 4 bardiensten die ze voorheen als vrijwilliger draaide zijn daardoor vervallen. Dit betekend in de praktijk dat we bijv bij 1 speler al 20 uur “tekort” komen dus je kunt begrijpen wat dat voor ons als commissie voor impact heeft.

De komende 2 weken zal het kassa systeem worden geïnstalleerd die het allemaal nog een stuk eenvoudiger maakt om achter de bar de staan. Voor de keuken hebben wij Wies van Nunen bereid gevonden en wij zullen haar in laten werken door Jurre waarbij ik beide alvast wil bedanken voor de tijd die ze er al in hebben gestopt om dit mogelijk te maken.

Deze ochtend zaken aangevuld vanuit de Sligro. Mooi om te zien dat de barmedewerkers van deze middag al een lijstje hadden gemaakt van wat zij aangevuld wilde zien. Een mooi voorbeeld van positief meedenken waar wij uitermate blij van worden.

Rest mij jullie nog te vragen om de leden van de commissie Nick, Teun, Mascha, Marlin, Carlo en Frans te voorzien van positieve input zodat wij hier mee verder kunnen en geef ze een schouderklopje voor de echt enorm vele uren die wij er samen al in hebben gestopt. Van positieve geluiden krijg je meer energie die we nodig hebben om alles zo snel mogelijk voor elkaar te hebben.