VR1 gaat onverstoord door!

258

Vandaag kwam Beerse Boys naar de Alsie om het op te nemen tegen onze meiden. De uitgangspositie was vrij duidelijk: winnen en het liefst met een paar doelpunten verschil, maar Beerse Boys is een stugge tegenstander dus het zou zeker niet makkelijk worden.

Vanaf de aftrap was meteen duidelijk wat de bedoeling was, een superfel RKDSV en een Beerse Boys dat meteen werd terug gedrukt! Na 4 minuten viel al het eerste doelpunt en het was ook meteen een prachtige goal. Vanuit het middenveld werd de aanval opgezet, vervolgens via onze rechterspits die ff het gas open zette en een perfecte voorzet aan Roos die de bal met een fluwelen touch met de binnenkant voet in het uiterste hoekje schoot, 1-0. De eerste 20 minuten waren sowieso van een geweldig niveau, maar we vergaten alleen om meer doelpunten te maken ondanks dat we voldoende mogelijkheden kregen. Na 20 minuten ging de storm liggen en beet Beerse Boys ook van zich af. De wedstrijd kwam redelijk in balans en de ruststand bleef dan ook 1-0.

De tweede helft kwam niet echt los mede door het drukkende weer maar we bleven de betere partij maar we misten helaas nogal wat kansen. Uit het niets waagde Lieke een poging om op goal te schieten (of was het toch een voorzet???) en de bal viel er pardoes in, wel lekker en dus ook 2-0. Helaas bleef het hierbij al hadden we er eigenlijk nog wel een paar mogen maken. Achterin zat alles weer op slot en we houden nu alweer 3 weken achter elkaar de nul wat zeker ook een puike prestatie is, einduitslag 2-0.

Best Vooruit won “helaas” ook weer vandaag zodat we op 3 punten achterstand blijven met nog 1 wedstrijd te gaan. Het kan dus nog steeds, wij moeten zondag uit tegen Waspik met minimaal 5 doelpunten verschil winnen en dan hoeft Best Vooruit alleen maar te verliezen uit bij OJC Rosmalen. De kans is net iets groter dan dat PSV de laatste dag nog kampioen zou worden maar het kan theoretisch dus nog steeds, misschien wel tegen beter weten in maar we geven zeker NIET op!!