VR1 met de hakken over de sloot!

211

Vandaag speelden wij thuis tegen Essche Boys. De uitwedstrijd tegen deze tegenstander eindigde in 3-3 dus we waren gewaarschuwd. Het is superspannend in onze competitie en we kunnen ons dan ook geen puntenverlies permitteren.

Vanaf de aftrap waren de bedoelingen duidelijk. De zaak vastzetten en zo snel mogelijk op voorsprong proberen te komen, anders zou het zomaar een moeilijke middag kunnen worden. We waren zeker wel beter maar het voetbal was erg rommelig en simpele passes kwamen of niet aan of er was niet genoeg rust aan de bal. We creĆ«erden nog wel wat kansjes maar echt goed was het zeker niet.  Na 25 minuten spelen werd het nog wat erger, want bij de eerste beste aanval van Essche Boys lag de bal er wel in en keken we tegen een 0-1 achterstand aan. Nog genoeg tijd om dit te repareren, maar het was het vandaag allemaal niet helaas. Een paar minuten voor rust maakten we toch de gelijkmaker na een intelligent pasje van Roos waardoor Gwen de bal kon binnen tikken, ruststand 1-1.

De coach was er zeker niet gerust op en in de rust probeerde hij dat ook wel duidelijk te maken!! Over de tweede helft kan ik heel kort zijn; niet best! Geen concentratie, geen beleving en zeker geen goed voetbal. We hadden wel wat meer balbezit maar de tegenstander was misschien nog wel gevaarlijker met hun uitvallen. Het leek af te stevenen op een 1-1 en dat zou toch wel heel erg zonde zijn. Soms moet je ook wat geluk hebben wil je iets bereiken en met een zondagsschot van Katja in de 87ste minuut kwam toch nog de 2-1 op het scorebord. Een paar minuten later floot de goed leidende scheidsrechter  (Marcel bedankt) af en de winst was weer in the pocket. Niet meer over hebben maar gewoon bijschrijven die punten.

Nog 6 wedstrijden te gaan en het kan nog steeds alle kanten op. De bovenste 4 in deze competitie zijn ontzettend aan elkaar gewaagd en zijn dan ook nog allemaal kandidaat voor de hoofdprijs. De meesten komen we in een rechtstreeks duel nog tegen dus we hebben het zelf nog helemaal in de hand. Wedstrijd voor wedstrijd te beginnen met a.s. zondag thuis om 12.00 uur tegen OJC Rosmalen. U bent uitgenodigd!!