VR1 Super spannende match zonder winnaar!

152

De winterstop zit er weer op en vandaag meteen een super belangrijke match tegen “De Valk”. Ze staan gelijk met ons en zelfs het doelsaldo zit heel dicht bij elkaar dus een directe concurrent voor onze meiden. De komende 3 wedstrijden zal duidelijk maken of dat de VR1 echt mee gaat doen voor de hoofdprijs, vandaag dus thuis tegen De Valk.

Vandaag werden we wederom bij gestaan door de VR2 (bedankt Britt en Renske) zodat we met 11 fitte speelsters konden beginnen. Vanaf het eerste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter van vandaag (bedankt Jan) begon de wedstrijd met een super gedreven VR1. Ondanks wat noodgedwongen aanpassingen in de opstelling gingen onze dames voortvarend van start. Het initiatief lag meteen bij ons en “De Valk” werd meteen terug gedrongen op eigen helft. Met goed voetbal kwamen we regelmatig gevaarlijk voor hun doel. Na ongeveer 20 minuten kregen we een dot van een kans maar deze ging helaas via de buitenkant van de paal eruit. Na ongeveer 25 minuten kwam de wedstrijd meer in evenwicht, de duels werden niet meer gewonnen en het ging dan ook gelijk op tot de rust, ruststand 0-0.

De tweede helft was ook een gelijk opgaande strijd met aan beiden kanten een paar mogelijkheden maar echt uitgespeelde kansen zaten er niet meer in helaas. Veel inzet, zo nu en dan stevig spel maar nooit over het randje. Het kon 2 kanten op maar daardoor werden beiden teams wel wat voorzichtiger met aanvallen. Onze meiden bleven er zeker voor gaan maar the finishing touch ontbrak en zodoende bleef het vandaag dus 0-0 helaas.

Een mooie wedstrijd met goed verzorgd voetbal maar zonder winnaar, wel wordt het bovenin alleen nog spannender want ook de koploper speelde gelijk en nu staan de bovenste 5 ploegen binnen 1 punt van elkaar, hoe is het mogelijk! Volgende week spelen we uit tegen “Unitas’59” en daar MOET gewonnen worden. To be continued!