VR1 vergeet te scoren!

124

Vandaag togen we naar Dommelen om daar te strijden tegen de plaatselijke vereniging. Thuis werd er moeizaam gewonnen van deze tegenstander (3-1) en dan helpt het ook niet dat je maar 11 speelsters tot je beschikking hebt waarvan er ook nog een paar zeker niet geheel fit. Gelukkig kwam Loes Maas ons versterken vanuit de VR2, maar ook die heeft dat geweten.

Om 12.00 uur werd er afgetrapt op het kunstgras van v.v. Dommelen en net zoals in onze thuiswedstrijd gingen ze furieus van start zonder echt groot gevaar te stichten maar de bedoelingen waren duidelijk. Onze dames werden terug uit gedrukt en moesten alle zeilen bijzetten om de magische nul te behouden maar slaagden daar wederom weer goed in. Na een half uur namen we het initiatief over en plotseling ging het lopen en volgden er goede combinaties, we kregen wat mogelijkheden waarvan Loes toch wel het dichtste bij een doelpunt was maar het bleef tot de rust 0-0.

In de 2de  helft deed Dommelen de eerste 10 minuten nog wel mee maar daarna werd het duidelijk eenrichtingsverkeer richting het doel van onze tegenstander. De kansjes werden kansen maar de afwerking liet vandaag duidelijk te wensen over. Na 20 minuten viel Katja geblesseerd uit en er waren meerdere meiden met pijntjes maar Loes was nog fit dus geen nood. Na een klein half uur in de 2de helft kwam dezelfde Loes heel vervelend in botsing met haar tegenstander en moest met een ogenschijnlijke zware blessure van het veld af. Katja kwam dus toch maar weer het veld in en we bleven heel duidelijk op zoek naar de 0-1. Floor kwam 2 keer oog in oog met hun keeper te staan maar beiden keer was de doelman Floor de baas helaas. De druk werd nog meer opgevoerd maar het wilden niet lukken vandaag ondanks het goed verzorgde spel maar de finishing touch ontbrak in de afwerking. Na 90 minuten floot de scheidsrechter af en onze tegenstanders kwamen juichend van het veld, dit zegt waarschijnlijk genoeg. We laten hier wel 2 hele duren punten liggen maar het is nog zeker niet gedaan.

Ons veldspel was vandaag dik in orde maar we vergaten de trekker over te halen. Hopelijk zijn we volgende week weer een beetje compleet zodat we weer vol kunnen gaan voor de 3 punten. Positief blijven denken meiden en dan kunnen we nog heel ver komen. Vandaag wederom slecht weer, goed voetbal, 2 punten te weinig maar nog steeds vol in de race voor de prijzen